Categories
Artikel

Udnyt sommerens begivenheder til at reklamere for din virksomhed

Annonce

Sommeren er fyldt med aktiviteter og begivenheder, der samler mennesker på den ene eller den anden måde. Nogen mødes omkring musik, fest og øl, nogen mødes omkring et løb, nogen omkring et cykelløb, der er studenterfester, fødselsdage og mange andre begivenheder. Særligt ved store sportsbegivenheder og festivaller, kan man udnytte de store menneskemængder og behovet for for eksempel mad og drikke til at promovere sin virksomhed. Man kan for eksempel lave goodiebags i papirposer med logo, som kan deles ud til de mange mennesker, så de får lidt godt i løbet af deres aktivitet, og de ser netop din virksomhed. Her får du papirposer med logo, så du kan markere din tilstedeværelse! 

Indhold til festivalgæsterne

Festivalgæsterne kan bruge et lille survival kit til nogle dage med fest, farver og massere af musik. Man kan for eksempel vedlægge et sæt ørepropper til natten, en sukkerholdig drik, et stykke frugt og en salt snack, så de kan holde sig hydrerede og få lidt søvn til trods for de mange store højtalere, som kører natten lang. Hos Axon Profil har de massere af merchandise, her får du papirposer med logo og mange andre produkter med logo, som kan bruges til at dele ud, når du er ude og promovere virksomheden. 

Indhold til sportsbegivenhedens deltagere

Til sportsbegivenheder er der mange mennesker på én gang, og de har altid behov for lidt at sunde sig på efter de aktiviteterne, de har udført. Hvis man gerne vil promovere sin virksomhed her, er det igen en god idé at få logo på papirposerne, da det bliver set ved første øjekast. En goodiebag til denne slags begivenheder kan indeholde frugt, en vandflaske og en refleks, til når man dyrker sport om aftenen. Her kan man passende også tage en løbetur eller cykeltur med resten af deltagerne! Axon profil kan også levere til dette slags event, her får du papirposer med logo i forskellig kvalitet alt efter, hvem både målgruppe og virksomhed er.

Indhold til konferencedeltagerne

En sidste, mindre sæsonbetinget slags begivenhed, som er oplagt at promovere sig ved, er en konference. Finder man en konference med en relateret profession, som kan bruge virksomhedens produkter, kan man med fordel markere sin tilstedeværelse med goodiebags med logo. Denne kan indeholde en notesblok, en kuglepen og en flaske vand, og så er gæsterne godt kørende. Hvis du gerne vil skille dig ekstra ud til denne slags begivenhed, hvor det er virksomhedens specifikke målgruppe, kan du med fordel investere i et lidt højere kvalitetsprodukt til din goodiebag, så deltagerne kan have deres ting i din papirspose med logo. Her får du papirposer med logo i høj kvalitet hos Axon Profil, og så vil du med sikkerhed blive husket! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *