Categories
Motion

Sport er ikke bare fodbold og håndbold – det er meget mere

Dette indhold er sponsoreret. Når man snakker og tænker på sport, så vil mange først tænke på de to boldsports, nemlig håndbold og fodbold. Det er det vi alle kender og har kendt siden vi var helt små. Det er selvfølgelig også to sjove sportsgrene, men sport handler altså om meget mere end bare lige håndbold og fodbold.

Ridning er også en sport

Ridning bliver ofte glemt og set net på i sportsverdenen. Faktisk er der endda nogle mennesker, der ikke mener det er en sport. Men selvom det er hesten, der løber rundt og på en måde laver arbejdet, så er ridning en sport. Det er ikke noget man kan diskutere eller have sin egen mening om.

Ridning er faktisk en rigtig krævende sport og den bestemt også farlig. For det første sker ofte uheld, hvor man falder af hesten eller lignende. Derfor er dem så går til ridning, faktisk ret modige og kan ofte tåle til en del smerte, da de sikkert har prøvet at falde af mange gange.

Ridning handler desuden om at træne din hest, så hesten kan lytte til dig og klare sig så godt som muligt. Det er altså ikke lige alle, der bare kan sætte sig på en hest og få den til at gøre de rigtige ting. Derfor er ridning en rigtig sport, og du kan følge med i ryttere og deres heste lige her.

Esport er også en sport

Esport er en relativ ny ting, som der er er faldet rigtig mange diskussioner på, om det nu egentlig er en sport. Spørg man internettet og dem der laver esport, så er det bestemt en sport. Men spørg man mange andre menneske, vil de ikke mene det er en sport.

Ordet sport defineres faktisk også lidt forskelligt. Alle er enige i, at det handler om konkurrence, om det er individuelt eller i hold. Men forskellen kan være, om det skal være en fysisk aktivitet, hvor man bevæger sig rundt. For det gør man jo oftest ikke i Esport.

Men Esport spilles jo professionelt og er jo faktisk i ordet, kaldet en sport. Derfor kan man lige ås godt kalde det en sport, selvom det ikke er helt ligesom fodbold og håndbold. Det er stadig en imponerende ting at kunne og noget man kan være stolt af og have det sjovt med. Så det er lige så meget en sport, som alle andre sportsgrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *