Categories
Alt om Sport

Bliv klogere på de tre typer af padelketchere

Dette indhold er sponsoreret

Padel tennis er en nyere sport, der kan ses som en blanding af den velkendte sport tennis og den indendørs sport squash. Padel tennis er en sport med fart i, og det skyldes at den spilles på en lille bane indrammet af fire vægge, hvor alle spillere bliver aktiveret. Synes man padel tennis lyder interessant, så kan man læse med videre for at lære lidt mere om de 3 typer af ketchere. 

Den runde padelketcher

Den første type af padelketcher, der findes, er det runde. Den runde ketcher giver spilleren et stort sweetspot, som er placeret midt på ketcheren. Sweetspottet giver en større kontrol og gør det derfor lettere for spilleren at ramme bolden godt. Den runde ketcher er et godt valg for nybegyndere og personer, der spiller for motionen og underholdningens skyld, men den kan også vælges af øvede spillere, som ønsker at have kontrol over deres slag. 

Den dråbeformede ketcher

Den dråbeformede ketcher og den runde ketcher kan godt minde om hinanden, men selvom de ligner hinanden, så har de nogle forskelle, der har betydning for ketcherens funktioner og dermed spillet. 

Den dråbeformede ketcher har sin vægt placeret i midten af hovedet, og det medfører en god kombination af kontrol og kraft i slagene, når man spiller. Sweetspottet er placeret en smule over midten, og der er derfor mindre kontrol, når man spiller med den dråbeformede ketcher, end hvis man eksempelvis spillede med den runde ketcher. Selvom den dråbeformede ketcher har lidt mindre kontrol, så er den stadig lettere at spille med, end den sidste type af ketcher, som er den diamantformede. 

Den diamantformede ketcher

Den sidste type af ketcher inden for padel tennis sporten er den, som kaldes for “den diamantformede ketcher”. Den diamantformede ketcher er tungere og kræver at man har en god balance i sine skud, når man spiller. Vægten er placeret i hovedet af ketcheren, og det gør det muligt for spilleren at lægge meget kraft i sine slag. 

Som spiller kan man få mere fart i slagene med den diamantformede ketcher, men det kræver som regel at man er mere øvet inden for sporten. Ketcheren kan være svær at bruge som nybegynder, da vægten er placeret højt på ketcheren, og den vil derfor føles tungere at spille med, end de to andre typer. 

Sweetspottet på ketcheren er højt på ketcherens hoved, og det gør den mere avanceret at spille med. Ketcheren er oplagt at benytte, når man vil smashe i sit spil. Det vil sige det er en oplagt ketcher at bruge for den aggressive spiller, men ketcheren er stadig mest egnet til øvede spillere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *