Categories
Motion

Din mobil kan hjælpe med din motion og kost

I den tid vi lever i, behøver vi aldrig at være alene om noget. Vi har nemlig vores teknologi, som altid kan hjælpe med hvad som helst. Dette gælder også motion og kost. Det at få trænet og at spise sundt, kan være rigtig svært for mange. Der er nemlig rigtig meget man skal holde styr på. Med din mobil, kan du få en kæmpe hjælpende hånd. Læs mere om hvordan din mobil kan hjælpe dig her.

Track din træning og motion

De mobiler vi har nu, er ret smarte. Det er også derfor vi kalder dem smartphones. De er smarte, fordi de har så mange funktioner, som man kan bruges til alt muligt. Der er tusindvis af apps, man kan downloade og man kan finde alt på mobilen. De fleste mobiler viser blandt andet, hvor mange skridt og km. du har gået i dag. Siden det at gå, faktisk er ret vigtigt, da man skal gå 10.000 skridt om dagen, er det ret smart med en funktion på mobilen, der fortæller dig, om du er nået de 10.000 skridt.

Du kan tracke dit løb, cykling eller andet, hvor du kan tage din mobil med rundt. Det er dog vigtigt, du har god dækning og at mobilen virker hele tiden, så den kan tælle skridt og km. Derfor skal du også have et godt mobilabonnement. Se mobilabonnement priser og find det billigste. Hvis ikke mobilen selv kan tracke din løbe- eller cykeltur, så kan du altid finde en app, der kan dette. Samt regne ud, hvor mange kalorier, du har brændt og mere endda.

Track din mad og kalorier

Ligesom med din træning og motion, kan du tracke din mad. Med det menes der, at du kan finde en app, hvor du kan skrive alt du spiser ind på appen. Så vil den, alt efter hvilken app det er, tælle hvor mange kalorier du har spist, hvor meget fedt du har indtaget, samt protein og sukker, måske endda mere. Så kan du se, om det du spiser, rent faktisk er sundt og nærende mad.

Generelt er det vigtigt at holde sig under sit eget maks. kalorie forbrug. Hvor mange kalorier du må spise, kan appen måske regne ud for dig, eller du kan finde det på nettet. Derfor er det smart, at den viser, hvor mange kalorier du har spist. Mobilen kan altså være en stor hjælp, når det gælder motion og sund kost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *