Categories
Alt om Sport

Vælg New Balance eller Brooks, når du skal købe nye løbesko

Noget af det vigtigste, som du skal være opmærksom på inden du begynder at løbetræne, er at finde et par løbesko, der passer til dig! New Balance og Brooks er nogen af de helt store spillere på markedet, når det kommer til løbesko, men hvilket mærke skal du gå efter, når du skal finde et par løbesko, der passer til dig?

Din bedste løbemakkers løbesko behøver ikke umiddelbart at være den samme sko, som du også skal have. Faktisk er det med stor sandsynlighed ikke lige den løbesko, som passer til dig!

Vores fødder er nemlig ikke ens. Langtfra! Der er mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til valget af løbesko, og selvom der findes mange løbemærker på markedet, så er det ikke helt dumt at kigge på New Balance og Brooks, idet disse anerkendte løbemærker har mange modeller at vælge imellem. 

Løbesko fra New Balance er til dig, som ønsker sko, hvor design og komfort går op i en højere enhed

Du kan både få løbesko fra New Balance til herre og dame. Vælger du at købe et par løbesko fra dette mærke, så kan du også være sikker på, at du får et par i en fremragende kvalitet.

Det helt specielle ved New Balance er, at de udvikler deres løbesko med det mindset, at fødders behov for støtte er individuelle. Du finder derfor både løbesko til dig med pronationsproblemer og til dig, som har en neutral løbestil. Det er nemlig ikke en helt ligegyldig detalje, og bestemt en, du skal tænke over, når du skal vælge et par nye løbesko til dig selv. 

Derudover er noget af det helt unikke ved New Balance, at de aldrig går på kompromis med designet af deres sko. Løbeskoene er alle super flotte, og kan derfor også sagtens bruges som almindelige sneakers til hverdagsbrug.

Brooks er til dig, som ønsker sko, der er skræddersyet til løberen – helt ned til mindste detalje

Noget af det, som har gjort Brooks til en helt stor succes inden for løbeverdenen, er deres fokus på innovative løsninger, og deres anvendelse af flere forskellige teknologier. 

Brooks har gennem mange år opnået en stor viden om og forståelse for, hvordan kroppen bevæger sig, når man løber. Denne viden har de inddraget i deres sko i form af forskellige teknologier, der yder den bedst mulige støtte og komfort, når man løber. 

Ligesom løbeskoene fra New Balance kan du få løbesko fra Brooks til neutral løbestil, samt til pronations- og supinationsløbestile. 

Husk løbestilsanalysen inden du foretager dit valg

Inden du vælger dine nye løbesko, så er det altid en god ide at få lavet en løbestilsanalyse, så du kender din individuelle løbestil.

Det gør det noget nemmere for dig at foretage et valg, og så er du også sikker på at dine nye løbesko yder den rigtige støtte og komfort til dine fødder. 

Du skal passe på fødderne – du får kun det ene par!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *