Categories
Motion

Sådan bliver du klar til EM i Danmark til sommer

Artiklen indeholder sponsoreret indhold.
Til sommer skal der være EM i fodbold i et stort antal europæiske hovedstæder, herunder København. Det betyder altså, at vi får et europamesterskab til Danmark, hvilket aldrig er sket tidligere. I denne artikel introducerer vi til, hvordan du gør dig klar til sommerens største begivenhed.

Hav styr på dine accessories

Udsmykning og påklædning er noget af det, som kan skabe den allerbedste fodboldstemning. Derfor bør du allerede nu sikre dig, at du har den rette mængde accessories til rådighed forud for sommerens slutrunde.

Danmark spiller alle sine gruppekampe på dansk grund, hvorfor du naturligvis skal ud at have købt ind, således at du kan klæde dig i de danske farver.

Det kan være alt lige fra ansigtsmaling til en landsholdstrøje. Et andet must er naturligvis en klaphat. Den originale klaphat går mange år tilbage, og det er en fast tradition for især danske fodboldfans at iklæde sig denne sjove og stemningsskabende hovedbeklædning.

Så er ingen i tvivl om, hvilket hold du holder med til sommer.

Sæt kryds i kalenderen

Det måske vigtigste råd af dem alle: Sæt kryds i kalenderen for hvornår Danmark spiller. Det ville være træls at skulle ud at spise med svigerfamilien eller være på sheltertur i naturen uden internet, når de danske drenge spiller mod enten Finland, Rusland eller Belgien i gruppespillet.

Derfor bør du allerede nu sætte dig ind i, hvornår Christian Eriksen, Simon Kjær og co. spiller sine gruppekampe. Du kan med fordel også kigge længere frem og se, hvornår Danmark potentielt kan komme til at spille ottendedels- og kvartfinaler. 

Er du rigtig jubeloptimist, sørger du selvfølgelig også for at sætte et stort og fedt kryds for, hvornår finalen skal spilles. For den er Danmark naturligvis også en del af.

Begynd på din landsholdsplayliste

Der er ikke noget, som skaber bedre stemning, end god musik. Dette gælder også i et fodbold henseende.

Derfor kan du allerede nu begynde at forberede en playliste forud for slutrunden til sommer med de bedste danske fodboldsange gennem tiderne.

Ofte udgiver en eller flere kendte kunstnere en ‘landsholdssang’, når der er slutrunde. Tænk bare på Nik og Jays storhit “Vi Vandt I Dag” eller Thomas Helmigs “Hele Danmark Op At Stå”. 

Fantastiske sange som giver en lyst til at se Danmarks landshold spille fodbold.

Mix derfor en playliste sammen med de bedste, nye sange kombineret med de ældre sange fra eksempelvis VM 1986, det mindeværdige EM i 1992 eller VM slutrunden i 2002, som foregik i Japan og Sydkorea. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *